5 Aralık 2012 Çarşamba

Türkiye'de Yemek Yorumculuğu

Türkiye'de yemek yorumculuğu konusunda bayağı uzman kişiler bulunmakta, yemekleri tadıp da bunları yorumlayan; doğru ve yanlışlarıyla eksik noktaları, fazlalarıyla, eksikliklerin nasıl giderilmesi gerektiğini eleştirel yollarla dile getiren kişiler var. Kuşkusuz bunlardan en uzmanı, yemek konusunda en birikimli olanı Vedat Milor. Zaman zaman takip etme fırsatı buldukça seyrediyorum. Vedat Milor işini layıkıyla yapıyor ve çeşitli yerlerdeki lezzetlerle adeta bizlere buluşma şansı veriyor. O denli güzel ve gerçekçi bir anlatıma sahip. Sanki oradaki tadan sizsiniz. Yemek yorumculuğu belli bir bilgi, birikim istiyor. Bu konuda uzman kişiler bulunuyor ülkemizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder